Hedrande pris

Mycket hedrande att Österåkersmoderaterna på detta vis blir uppmärksammade av MUF och jag tackar å alla Österåkersmoderaternas vägnar för Frihetspriset!

Våra skattesänkningar har INTE gått före kvalitet och resultat!Vi har nu en avsevärt högre kvalitet i verksamheterna och högre resultat i skolan, äldreomsorgen får höga betyg av brukarna.

Att Österåker lyckats sänka skatten OCH samtidigt levererar hög kvalitet är tack vare gemensamma mål och vi har förhållit oss till dessa och inte minst, ett gott samarbete inom alliansen och alla våra skickliga medarbetare i kommunen.

Vi har gått från att ha näst högst kommunalskatt i länet 2003 till att i dag ligga på 4:e lägsta. Jag har, sedan jag tillträdde för 7 år sedan, fått vara med om att sänka skatten med 1kr och 50 öre.  Och vi ser ingen anledning att Österåker inte skulle hamna på näst lägsta med fortsatt kostnadseffektivitet.

Om det har krävt hårt arbete? Nej, egentligen inte. Vi har bara bestämt oss och lovat skattebetalarna i Österåker att varje skattekrona ska användas så effektivt som möjligt.

Skattesänkningar har dynamiska effekter.

Så än en gång, jag tackar å Österåkersmoderaternas vägnar för detta hedersamma pris.
Tidigare Frihetspristagare: Fredrik Reinfeldt, Göran Hägglund, Johnny Munkhammar, Rättvisecentrum, Max Hamburgare och Sjöräddningssällskapet.

Det här inlägget postades i 1. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s