Var med och påverka framtidens Österåker!

Översiktsplan bild

I Information Österåkers lokal i Skutan, Åkersberga centrum, invigs den 14 september klockan 16:00 en utställning med anledning av den nya översiktsplanen som är under framtagande. #osteraker #svpt

Översiktsplanen är vägledande för hur kommunens mark och vatten kan användas i framtiden och har en tidshorisont på 25 år. Den aktualiseras varje mandatperiod och förnyas vart tionde år. Sist den förnyades var 2006. Översiktsplanen ger en principiell vägledning för den framtida samhällsplaneringen. Planen ska ta tillvara olika behov och möjligheter och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle.

I Information Österåkers lokal kommer att finns information om översiktsplanen samt på vilket sätt man kan delta i arbetet med att forma en övergripande inriktning för översiktsplanen.  Det kommer finnas möjlighet att inkomma med idéer och synpunkter.

Missa inte 14 september klockan 16:00 i Information Österåkers lokal!

Det här inlägget postades i kommun, Skärgårdskommunen Österåker och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Var med och påverka framtidens Österåker!

  1. Tomas Andermo skriver:

    Hej, Jag skulle vilja att området längs kanalen blev mer levande tex fler restauranger, glasskiosker, caféer och en gästhamn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s