Ägarbyte Åkersberga Centrum?

Nyhet också för mig!  Så är det naturligtvis inte. Österåkers kommun (eller vårt egna fastighetsbolag Armada) ska INTE köpa centrumfastigheten.

Artikeln i veckans tidning Södra Roslagen är fel. Det handlar om torget och marken som kommunen redan idag äger och under centrumbyggnationerna har Citycon och dess entreprenörer ansvarat för upprustnignen. Det stäämmer att arbetet har försenats på grund av tidig vinter och käle i marken. Det stämmer också att kommunen kommer att besiktiga det utförda arbete när de är klara. HÄR kan du också läsa den korrekta informationen.

Så så var det med det.

 

Det här inlägget postades i Armada, Österåker, Citycon, kommun. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ägarbyte Åkersberga Centrum?

  1. Gunilla Niska skriver:

    Men hur länge kan man skylla på tjälen? Måste någon snubbla på gallret vid ingången till den nya byggnaden i centrum innan den åtgärdas? Hur välkomnande ser det ut när man kommer till Centrum från Stationsvägen och tågen och möts av – numer – 4 stora betongblock, stora nog för att stoppa en bandvagn.

  2. Viking Skeeborg skriver:

    Bra med en snabb dementi. Jag läste notisen med stor förvåning. Ingen tidigare information pekade åt det hållet och jag undrade om tidningen visste något som inte var känt av andra. Det gjorde de inte,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s