Moderata gruppen har valt att nominera mig till KSO – Tack för förtroendet!

Igår kväll blev det klart att den moderata fullmäktigegruppen, med acklamation, valde att nominera mig till Österåkersmoderaternas nästa Kommunstyrelseordförande, tillika kommunalråd. Utöver det blev jag också vald som gruppledare för den moderata gruppen.

Vid gårdagens möte upplevde jag att vi nu är ett parti bestående av förtroendevalda som vill det bästa för Österåkers nuvarande och blivande kommuninvånare. Detta val var det första valet på 12 år då moderaterna i Österåker har gått till val med en lista. En lista av kandiderande som alla har viljan och förmågan att tillsammans arbeta för framtidskommunen Österåker.

Väljarna har i detta val givit oss förstärkt förtroende för att leda Österåker. Vi kommer att visa att vi menar allvar med vår ambition att vara en av de fem bästa skolkommunerna i Stockholms län och vi ska visa att vi fortsatt kan erhålla den finansiella elitlicensen där  ansvar för att ge kommuninvånarna valuta för sina skattepengar är ledord.

Det är med stor glädje och ödmjukhet jag antar uppdraget och jag är beredd att med all kraft och energi tillsammans med mina moderata och allianskollegor fortsätta förbättra  Österåker. Jag är stolt över att ha fått förtroendet av såväl väljarna som den moderata gruppen.

Se pressmeddelandet HÄR.

Än en gång stort tack för ert förtroende, tack till alla er som röstat på moderaterna och tack till er som valde att kryssa mig och tack till den moderata gruppen som till sist också valt att nominera mig!

Det här inlägget postades i 1. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Moderata gruppen har valt att nominera mig till KSO – Tack för förtroendet!

 1. David F skriver:

  Grattis, Michaela!

  Passar på och lyfter på hatten för Ingela Gardner Sundström för vad hon lyckats uträtta hittils.

  Här kommer redan första förslaget (tar ett litet sådant): Kommunen bör tillse att – i likhet med italienska rivierans alla tunnlar – man kan lyssna på radion när man står i kö i bilen i Åkersberga centrum (som består av en tunnel på drygt 200 meter). En dag missade jag Radio Österåker! (…..surr….chrrr…..”och därför skall ni rösta på Moderaterna!”) Jag tror att förslaget är genomförbart, enkelt och förenat med låg kostnad, speciellt om man passar på nu när det ändå byggs som bara den i centrum.

  Sedan har jag ett förslag till: att vi alla firar än en gång att vi har en moderat ledning i Österåker!

  David F

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s