Väljarna har utnyttjat sin möjlighet att kryssa :-)

Idag är rösträkningen klar för personvalskryssen i Österåker. Moderata väljare har utnyttjat sin rätt och möjlighet att kryssa och jag är ödmjuk, tacksam och glad för alla de kryssen jag fått.

Jag kunde knappt drömma om att det skulle bli ett sådant genomslag. Vi har tillsammans knackat närmare 2000 dörrar i Österåker för att söka förtroende för oss och vår politik och jag hoppas att jag tillsammans med den moderata gruppen kommer att kunna förvalta detta förtroende på allra bästa sätt genom att föra den politik vi gått till val på och genom fortsatta dialoger med väljarna.

Mitt mål (satt den 1/6, 2010) var i mina ögon högt satt med 1000 kryss och nu har det visat sig att det blev 1043 kryss!!! Länsstyrelsens räkning kan ses här! Rättelse: det blev 1063 kryss! Rättelse nr.2; 1064 kryss! Länsstyrelsen har skrivit att det är fördigräknat men trots det verkar rösterna och kryssen öka. Nu väntar godkännande av protokoll.

TACK TACK TACK!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Väljarna har utnyttjat sin möjlighet att kryssa :-)

  1. David F skriver:

    Bara det inte blir 1066, för då kommer det att kopplas samman med Hastings. Jag kan själv gå i god för att Michaela inte stuckit ner några motståndare å torget, Åkersberga.

    Skämt åsido, dessa siffror ser ju fina ut. Med tanke på somligas förväntningar – inklusive stödröster – så är jag nog hyfsat glad över att jag inte själv ställde upp som kandidat. Å andra sidan måste någon göra det. Nu återstår att se till Kustbevakningens el. Polisens Kling & Klang etc, dvs det som berör Österåkers företagare.

    David F

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s