En rar klapp på kinden

Det är så kul att vara ute på samtalskampanj! Inte bara för att kunna förändra och förbättra för våra kommuninvånare genom att lyssna på vilka frågor som är viktiga utan också för tillfredsställelsen att faktiskt göra skillnad. I början av veckan knackade vi dörr i Hagbyområdet där några uttryckte oro över trafiken i området kring företagsparken och kring Fredsborgsskolan och önskemål om sänkt hastighet har begärts av trafiknämnden. Hittills har inget skett men som ett första steg lyckades jag ordna så att digitala hastighetsmätare placeras så snart som möjligt. Det är som sagt en början och  det känns bra att kunna meddela de oroade föräldrarna att deras oro tas på allvar.

Idag fick jag också glädjen av att få en kärvänlig klapp på kinden när vi knackade på en herres dörr och han sa att han redan hade kryssat mig och klappade på kinden med ett lycka till.

Det är roligt med valrörelse! Inte minst vid vår senaste ”stå-kampanj” vid väge 276 i rusningstrafik. Så många tummar-upp och glada människor visar att opinionssiffrorna stämmer. Den som har roligast vinne rinte, det gör den som har flest röster på valdagen men att vara glad gör vägen dit mycket enklare.

Rösta på moderaterna och kryssa gärna nr 1 på valsedeln till kommunfullmäktige – Kryssa Michaela

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s