MOT VALSEGER

I går öppnade vår valstuga i Åkersberga Centrum. Vi samlade 37 av våra 51 kandiderande till kommunfullmäktige till öppningsceremonin som hölls av Kenneth Netterström och Pär Lindfors. Det var så roligt att uppslutningen var så stor! Vi var till och med fler kandidater i och kring vår valstuga än det var som lyssnade på (S) torgmöte, inte ens deras egna var fler än våra kandiderande. Det satta ribban för hur aktiva vi kan och vill vara.  Vår styrka är att vi är så många fler.

I morse vaknade jag upp till både SvD och dagens SIFO undersökning som visar på EGEN majoritet för alliansen i regeringen, 51,5%! Moderaterna är Sveriges största parti med 32,2%. Bara detta hade varit nog för att vara glad och känna en enorm arbetsglädje för dagens aktiviteter. Utöver det har också MUF vunnit slaget om Sergels Torg. Enligt MUF kommer den som vunnit slaget om Sergels Torg (affischering) också vinna valet i sin helhet. Jag håller tummarna, minst sagt.

Jag måste också berätta om Ljusterö Operafestival som jag fick nöjet att bevista igår kväll. VIlken föreställning!! BRAVISSIMO tror jag att jag ropade ett par gånger, minst. Loa Falkman och Lena Nordin var helt STRÅLANDE och roliga. Publiken skrattade mer än en gång med dem och dirigenten som också var outstanding.  Nu kan jag knappt bärga mig till nästa års operafestival som då kommer att vara ännu större då det är 100 år sedan Jussi Björling föddes. Håll ögonen öppna.

NU är det dags att tapetsera Österåker med valaffischer. Det blir spännande och se vilka som sätter upp vilka affischer.

MOT VALSEGER och
KRYSSA GÄRNA MICHAELA nr1 på Österåkers kommunfullmäktigelista

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s