Bevisat!…NOT

Nu har Sveriges (i min mening) sämsta tidning (numera referas till SST) bevisat att Littorin har utfört en brottslig handling. Ett telnr till en förskola som tidigare tillhörde Littorin! Där satt den! Bevisbördan är helt klar! OBS ironi.

Jag känner inte den tidigare arbetsmarknadsministern och jag kan alltså inte sia om vilken typ av person han är och hävda att han aldrig skulle göra något  sådant för jag vet inte. Inte heller vet Sveriges sämsta tidning annat än att de påstår att de skulle ha bevis trots att ”Anna” själv inte anmält fallet. Hur vet SST? Vilka kontakter har de med ”Anna” finns någon annan i ”Annas” dator? SST har nu tagit på sig rollen som domstol och bödel och visst är det lätt att ta till konspiratoriska tankar som att SST vill ha en annan majoritet och det går just nu så bra för Alliansregeringen att de tar till vilka knep som helt. Jo jag håller med det är lite väl lågt i så fall….

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bevisat!…NOT

 1. Björn Sandström skriver:

  Larvigt. Om nu Sven Otto är så oskyldig som du påstår borde han definitivt träda fram och försvara sig. Att försöka mörka inger inget förtroende, tvärtom så gör bara den skyldige.

  Menstrunt i Littorin. Värre är Reifeldts försök att mörka. Detta är allvarligt och kan bli besvärande i valrörelsen. Reinfeldt måste göra något om han vill återskapa förtroendet för sin person och sin lämplighet som statsman.

  • michaelafletcher skriver:

   Jag hoppas att Littorin talar sanning när han säger att han inte begått ngt brott! Jag HELT övertygad om att statsministern talar sanning! Berätta för mig HUR du anser att Reinfeldt mörkar och VAD?

 2. malcolm Pauls skriver:

  Littorin nekar redan på flygplatsen. Littorin säger” nej, nej” och ”absolut inte” på frågan om han har köpt sex, men journalisten fortsätter att jaga på och då får han svaret ”inga kommentarer”. Hur många gånger måste ”nejen” och ”absolut” inte upprepas för att de ska gälla. Det är väl ändå en naturlig följd att svara ”inga kommentarer” om han redan har avgivit flera ”nej” och ett ”absolut inte”. Och varför undanhöll AB de svaren flera dagar? … Lyssna på http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article7447354.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s