Fjanterier

Har inte heller sett dokumentet men om detta är allt man har att komma med så undrar jag om man verkligen bevakar det som är av intresse för väljarna?!
Men vad är det som är så upprörande? Larvigt!  Kunde medierna inte skriva om sakfrågorna istället. Jag anser inte att detta är något konstigt alls om det går ut direktiv/förhållningsregler för tjäsntemän. I tidigare arbeten har jag också fått direktiv som i dag kan låta stenålderliga men likväl vi visste vad vi som anställda hade att förhålla oss till. Detta är en strunt-sak! Att erbjuda alla tjänstemän boende på samma ställe, ja kan det kanske bero på det är enklare att smala tjänstemän för breifings, jag antar att man åker dit för att arbeta och då behöver man samlas för att informeras. Inte lika enkelt om man bor på skilda ställen. Att undvika att fylla platsen då oppositionen talar är väl ganska uppenbart. Varför ska tjänstemän bidra till att platsen fylls av åhörare? Inget konstigt alls!

Näe, både SvD och Makthavare.se borde skriva om sakfrågorna. Sanna Ryman skriver idag som vanligt jättebra och sätter fingret precis på! Lyft istället den viktiga frågan opm det är förenligt att en FN representant utsedd av generalsekreteraren genomför torgmöten för och med (S)?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fjanterier

 1. HumanLabRat skriver:

  Hmm, den där Schlingmann får mig att tänka på (censur).

 2. Mållgan skriver:

  Ja du, hade du bara suttit lite högre upp i den Moderata hierarkin så hade du inte behövt skriva dumheterna om Sven Otto Littorin i förrgår. För då hade du i stället fått Per Schlingmanns order om att hålla helt tyst den dagen. En partisekreterare som t o m talar om för partimedlemmarna vad de skall ha för kläder på sig.

  • michaelafletcher skriver:

   Nej tydligen sitter jag inte tillräckligt ”i smeten” för att ha fåt den ordern, OM det har gått ut en sådan!

   Och vem vet kanske är det mitt fall att trots partisekr. klädpåbud använder jag i alla fall vit blus, plisserad kjol, pärlhalsband och pärlörhängen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s