De(s)perata försöka att flirta med storstadsbor men högbeskatta pensionärer i småhus.

Om inte för att (S) hänger med ett kommunistiskt parti och allt annat som i alla fall jag anser är fel, så rösta med något av Allianspartierna den 1-19 september. Tänk på alla de skattehöjningar som väntar dig som vanlig medborgare. Skattehöjningar som enligt de rödgröna ska ge dig och de dina en bättre tillvaro. Vad är det som säger att högre skatte automatiskt ger bättre välfärd? Lars Ohly och hans kompisar i de rödgröna menar att skattesänkningar är slöseri med skattepengar. Men VEMS är pengarna? De pengar du tjänar när du arbetar är det dina eller statens?

Villaägarna visar att med en rödgrön regering återinförs både fastighetsskatten och förmögenhetsskatten. Vem drabbas av detta? Jo det är vi vanliga svenskar och vanliga pensionärer . Dessutom är man så desperat att man inte behandlar alla lika genom att undanta bostadsrättsägarna förmögenhetsskatten.  Jo det blir faktiskt så eftersom taxeringsvärdena för småhus är betydligt högre än för bostadsrätter trots att marknadsvärdet är detsamma.

”Socialdemokraternas förslag till förmögenhetsskatt skulle leda till att en pensionär som har betalat av sina huslån betalar mer i skatt än den som kan placera 20 miljoner i en bostadsrätt. Så skapas tydligen rättvisa om socialdemokraterna får bestämma. För vår del tycks det mer rättvist att inte återinföra en skatt som slår fel utan istället helt avskaffa det godtyckliga taxeringssystemet, säger Joacim Olsson, vice förbundsdirektör på Villaägarnas Riksförbund.”

Tala om att se mer till särintresset än till allmänintresset.

Rösta på moderaterna, det nya arbetarpartiet. Bli medlem, Ge Carl Bildt 5 minuter,

Läs mer på SvD och på Villaägarna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s