Att inge förtroende ….

…eller inte.  Förtroendet för Statsminister Fredrik Reinfeldt är större än någonsin samtidigt som förtroendet för Mona S stadigt försämras. I expressen i dag har man gjort en rankning av olika frågor där förtroendet mäts mellan dessa två. Inte på någon fråga finner svenskarna Mona förtroendeingivande. Vad beror det på? Hon har ju uppenbarligen, i alla fall tidigare, fått förtroendet av sina egna. Eller är det bara den inre kretsen som så önskar men resterande av s-väljarna föredrar helt enkelt någon annan. Nu vill jag inte på något vis be (s) att byta, för min del är det bra som det är nu när opinionssiffrorna visar som de gör.

Hur inger man förtroende? Jag tror att handlar om att vara ärlig ohc uppriktig samtidigt som Fredrik hela tiden visat på ansvarstagande och håller det han lovar. Att vara ödmjuk inför att inte alltid veta svaret på allt inger också förtroende.

Jag söker väljarnas förtroende att företräda moderaterna i höstens kommunfullmäktigeval i Österåker där våra viktigaste frågor är

– Skola
Öateråkers skolor ska vara bland de 5 bästa i länet!
– Trygghet
i förskola, skola, omsorgen, äldreomsorgen och trygghet att vistas i kommunen.
– Ekonomi
Ansvar för finanserna, ge valuta för pengarna oc behålla den finansiella elitlicens som kommunen erhållit under moderat ledning.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Att inge förtroende ….

 1. anna skriver:

  Hej!
  Är intresserad av att veta vad moderaterna och de styrande har gjort för skolorna i denna kommun.
  Skriv gärna några rader om det! Ni skriver i era reklaminsändare att ni har satsat på skolorna trots lågkonjuktur, men ni berättar inte hur ni har gjort det. Gör gärna det!!!!

  • michaelafletcher skriver:

   Hej Anna!
   Moderaterna tillsammans med alliansen i Österåker har under mandatperioden satsat på skolan dels genom ökade anslag till de lägre klasserna i grundskolan under 2007 och 6 mkr till förskolan, under 2008 höjde vi pengen till årskurs 6-9, vi bygger två nya skolor i kommunen. Österåkers nya gymnasium som blir en toppmodern gymnasieskola och nya Bergsättraskolan vid Tråsättraskolan. Få kommuner i stockholms län stasar så på skoan som Österåker. Det viktiga är att våra elever får goda resultat. Jag vill att skolorna i Österåker ska vara bland de bästa i länet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s