Studieresa till Köpenhamn

Av en händelse blev jag tillfrågad att följa med på studieresa till Köpenhamn måndag till onsdag. Jag blev tillfrågad då en av resenärerna avbokade sig och biljetten fanns trots det. Givetvis tackade jag ja för möjligheten att få se hur man bygger och funderar för nya objekt och förnyelseområden. Det var både lärorikt och givande och insiktsberikande på flera plan.

Här följer en bildserie på vad vi såg och hur man tänker och planerar och det som var slående var att man har ”helhetstänket” och det var snyggt, prydligt och genomtänkt. Spännande lösningar och tankar för hus vid havet och strandnära bebyggelse.

Det var som sagt en givande resa på fler plan än att bara se byggnader och det var då rakt inget fyrstjärnigt hotell jag bodde på i alla fall. Jag funderade på om jag skulle fotograferat mitt 6,5 kvm stora rum där det både var solkigt och saknades lampor, duschen läckte och heltäckningsmattorna var allt annat än fräscha….. Men jag gjorde det inte för att jag vill inte verka otacksam. Nyttigt med studieresor och framförallt nyttigt att resa med kollegor då tiden plötsligt medger samtal och nya idéer och tankar kan lyftas och jag är mycket glad att jag fick åka med av en händelse.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s