1000 kryss 24:00 den 19/9!

Nytt projekt och laddad för fullt, att möta väljare att förmedla vår politik och debattera med våra politiska motståndare i sakfrågor. Nu är det full koncentration på moderaterna och min kandidatur till kommunfullmäktigevalet i Österåker i september. Efter att hunnit vila ett par dagar efter den fantastiska dagen då kungaparet beökte Östeårker är jag nu redo att kasta mig in med full energi på nästa  …tåg, projek eller resa, kalla det vad man vill, rik på erfarenheter lär jag i alla fall bli om inte annat.

Jag har nu valt att på allvar och med full kraft bedriva personvalskampanj för min kandidatur i moderaterna. Varför personvalskampanj när jag ändå står som listetta? Ja av flera anledningar!
1. Jag är förhållandevis okänd i kommunen och som listetta behöver jag tala om och visa vem jag är.
2. Det är oftast enklare att kampanja när man själv  ansvarar för sin egen kandidatur och enklare att förmedla sitt budskap som naturligtvis bygger på det moderata handlingsprogrammet.
3. Jag har som mål med kampanjen att få 1000 kryss kl.24:00 den 19/9. Av vad jag har kunnat avläsa på val.se har ingen fått fler än 600 och moderaterna totalt har fått ca 3000 kryss.  Kanske inte är möjligt med 1000 kryss men jag tänkter försöka. Alla sätt är bra. Det vore ju extra roligt om moderaterna var det parti som sammataget fick flest kryssade kandidater överlag.

Den 16 juni presenterar moderaterna vårt valmanifest/handlingsprogram. Ett gedigt genomarbetat program som ligger till grund för de vallöften vi lämnar i valrörelsen. Hittills har vi hållit alla våra vallöften från 2006 med undantag för att vi valde på grund av den uppkomna globala finansiella krisen att inte sänka skatten.

Det känns som vi har vind i seglen då det är så många nya och nygamla som valt att engagera sig i vår kampanj. Alla samlade krafter visar dels på styrka utåt men också internt. Det senaste förenignsmötet talar för en ljusnande framtid för den lokala modertaförenigen som innefattar även Ljuster och skärgården.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till 1000 kryss 24:00 den 19/9!

  1. Ping: Väljarna har utnyttjat sin möjlighet att kryssa :-) « (M)ichaela's

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s