Turkar som lämnar (S)

gör helt rätt. Jag håller med er. Efter riksdagsbeslut att kalla övergreppen mot armenier 1915 för folkmord lämnar nu den turkiska förenignen sitt parti (S) i protest i Göteborg. Nu överväger ordförande Mustafa Atik de borgerliga partierna eftersom S V coh MP alla röstade för att lägga sig i historien. Jag är helt övertygad om att alla turkar som vill ansluta sig till moderaterna är välkomna. Säkert finns någon bra moderat representant i Göteborg. I Stockholms området har vi Sedat Dorgu från Haninge som skriver och välkomnar alla som vill till moderaterna.

Det här inlägget postades i 1, Moderaterna, Socialdemokraterna. Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Turkar som lämnar (S)

 1. Carl den Billiger skriver:

  Till alla som känner sig lite prostituerade, men inte vågar komma ut i ljuset än

 2. Mehmet Sönmez skriver:

  Jag som har röstat på S hittils har lovat mig själv att ALDRIG mer rösta på S !
  Jag kommer att hålla mitt löfte , resten av mit liv blir det ingen röstnins till S från min sida !!!

 3. denta skriver:

  För mig S och M samma sak, bara för att S röstade ja så röstar M nej, Om M skulle rösta Ja då skulle S rösta nej alltså det är som USA Republikaner och Demokrater.
  Sen att Sverige har ingenting med Turkiet eller Armenien att göra, Sverige måste tänka först på sina affärer innan den går ut på stora havet, att USA röstade det är stor skillnad mellan USA och Sverige, USA är stora hajen USA kan hota länder med handel ska Sverige göra det med eller? Jag tycker att Väst lägger i sig för mycket på andra länder politik och visa andra som skurkar är fult av väst att göra så, sen är det att om man kollar på historian så är det väst som är största skurken konstig nog länder som toppar listan på folkmord så är det västvärldens länder.

 4. Mr J skriver:

  Till er som står upp för turkarna.
  Titta på detta CBS 60 minutes om kristnas situation är Turkiet.

  http://blog.beliefnet.com/crunchycon/2009/12/turkeys-besieged-orthodox-chri.html

  • Mehmet Sönmez skriver:

   Till Er som stöder riksdagens beslut
   Googla fram Svenska Majoren Hjalmar Pravitz rapportering från 1915 !!!
   Han var på plats och sett vad som har hänt !!!

   • Carl den Billiger skriver:

    Mehmet den turkiska staten tackar dig för din hjälp att sprida än mer lögn och desinformation om Folkmordet 1915.
    Hoppas du kan sova gott.

 5. Mr J skriver:

  M är tragiska och har allt att förlora på detta utspel. Man kanske får över ett par tusen folkmordförnekande röster men man har tappat ansiktet helt för Svenska folket när man böjer sig för en nation som har mycket lång väg att gå.
  När Carl och Fredrik fördömer ett riksdagsbeslut så undrar man vart deras lojalitet ligger. Hos Svenska folket eller eller hos turkarna. Jag har för det mesta röstat på M men jag kommer ej längre rösta på ett parti som prostituerar sig på detta vis.
  Turkarna måste skämmas för sin handling 1915 precis som varenda Europé skäms för judarnas folkmord.

 6. Paramount skriver:

  Man undrar ju varför Moderater har någonting emot att Sveriges riksdag väljer att kalla folkmordet 1915 för ett folkmord? Att INTE kalla detta folkmord för vad det är, dvs ett folkmord – är om någonting att politisera historien och att förneka folkmordet. När Moderaterna väljer att inte ta ställning och när Moderaterna inte vill kalla folkmordet för ett folkmord, så förnekar Moderaterna folkmordet som skedde 1915. Detta är att hetsa mot folkgrupp och det är en brottslig handling som kan ge 2 års fängelse enligt 16 kap 8 § brottsbalken. Kanske någon borde polisanmäla Carl Bildt och resten av de Nya Moderaterna för Hets mot folkgrupp.

  Förnekar Moderaterna Förintelsen också?

  • michaelafletcher skriver:

   Mitt svar på din fråga om moderaterna förenkar förintelsen; NEJ. I övrigt inga kommentarer.

   • Carl den Billiger skriver:

    Självklart ingen förnekar Judarnas Förintelse för att det skulle bli rabalder utan dess like.

    Armenierna är en droppe i havet jämfört mot USA/Israels makt. En droppen som räckte för att ställa till med rabalder och skaka om politikersynen.

    Tack Alliansen för att ni visade oss hur ryggradslösa ni kan vara. Tack Carl Kemal Bildt.

    Förslag till ny slogan inför valet –
    Nya Moderaterna – We like it ! (att ta den i r.ven)

 7. rättvisa och solidaritet skriver:

  Turkar lämnar S för M men många många många flera Assyrier, Syrianer, Armenier, Kaldeer, Greker, mm kommer att lämna M för S och Fp. Det var en stor tabbe från M nu innan val!

  • michaelafletcher skriver:

   Hej!
   Men anser du att Sveriges riksdag ska ta beslut om historien? Borde inte riksdagen se framtiden? Grunden för moderat politk utgår från att alla människor jar lika värde, att varje människa är unik och vi tror på människors förmåga att ta eget ansvar. Jag hoppas att väljarna ser moderaternas som det parti som ståt för människors frihet.

   • Mr J skriver:

    Beslut om historien? Man tar inte beslut om historien när historien är faktum. Detta riksdagsbeslut bekräftar historien och tar ställning. Tycker du att detta är fel?
    Du talar om frihet, betyder friheten för dig att vara fri att förnedra ättlingar till de som massmördades?

    EU parlamentet har antagit en lag som medför att det är förbjudet att förneka eller ursäkta judarnas och andras förintelser. Hur ställer sig du och dina partikollegor till denna lag? Ska inte M med högsta röst motverka denna lag för Iran kan ta illa upp för de vill vara fria att förneka och bagatellisera förintelsen? Tänk hur många poäng M skulle vinna hos mullorna i Iran. Tänk alla affärsmöjligheter i detta oljerika land.
    Du säger att M står för frihet men för mig är frihet ej lika med prostitution.
    Aldrig mer M så länge Carl Bildt bestämmer åsikter där.

 8. En fri man skriver:

  I dina ögon kanske alla som lämna sossarna gör rätt oavsett anledning.
  När en idoit nationalist som hete Ataturk begick folkmord var det ok? för turker ja, kanske.. han hade ju makten! Nu är han Gud för turker och hans RELIGION är Turkiets officiella politik, vad fan gör Turkiska sossar som praktiserar denna religion här då? vad finns i Turkiet som gjort att ni flyt hit?
  Varför är det så svårt att erkänna en diktator för 100 år sedan begått hemska saker?

  • michaelafletcher skriver:

   Jag säger i alla fall välkommen till moderaterna som är det partiet som arbetar för din och andra människors frihet, din rätt att vara den du är i Sverige, rätt att spendera din lön som du vill och inte anser att din lön är statens. Väkommen till moderaterna.

 9. Cemal skriver:

  Jag håller med. Det räcker att S utnyttjat oss turkar i flera år.
  Nu ska jag propagera att mina vänner röstar på M istället.

  • michaelafletcher skriver:

   Hej, Hoppas att du lyckas få kontakt med den moderatförening där du bor om du vill bli medlem. Jag tror att för turkar som bor i Sverige är moderaterna det frihetsparti som arbetar för alla människors rätt till frihet. Välkommen!

 10. Carl den Billiger skriver:

  Mänsklig tragik är inte de en och halv miljon armenier som blev slaktade 1915. Mänsklig tragik är när 100 år senare egoismen frodas som aldrig förr och Carl Bildt m.fl försöker fylla sina egna fickor istället för att stå upp för rättvisan. Jag har lärt mig en sak av allt detta: (M)an behöver inte gå på gatan för att vara prostituerad.

  //Carl den Billiga

 11. Yasin Diken skriver:

  Turkarna väldigt seriösa med det här. Jag är aktiv i föreningarna och det kokar här bland turkar. Vi kommer göra allt för att kanalisera samtliga röstar till Moderaterna i nästa val. Var beredd på en och annan skräll nästa val…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s