Ja nu vet vi i alla fall…

…vad vänsterpartierna vill. De talar nu om för alla som arbetar inom tjänstesektorn som rymmer RUT-avdragen att de inte kommer få något arbete med en SVMP- regering. Däremot får pensionärerna mer i pension genom att skatterna kommer att höjas avsevärt framför allt för dem som (S) kallar för höginkomsttagare, du som har 19.000 kr i lön är höginkomsttagare i (S)-landet! Enligt Almega utnyttjas RUT-avdraget inom alla inkomstgrupper.  

I vår familj har vi beslutat att ta hjälp genom hushållsnära tjänster. Det underlättar för oss dagligen. Vi kan arbeta lite mer och den tid vi har hemma är en kvalitets tid för oss som familj. Detta är vårt val och det blev genomförbart genom att RUT-avdraget infördes. Det har alltså inte bara genom vår familj utan alla andra som nyttjat RUT-avdraget skapats fler arbetstillfällen.

Om SVMP- regeringen vinner riskerar vi istället att få tillbaka de kvinnor som arbetar svart och en högre grad av arbetslöshet. För vår del kommer det i alla fall inte vara aktuellt att använda oss av dessa tjänster med SVMP-regeringen och jag tror att fler med mig tar samma beslut.

Vi har ju provat detta med tidigare s-regeringar och det fungerade ju inte då heller. En annan familj väljer kanske att lägga sina pengar på annat. Men vad man än väljer är det ens eget val!!

DN, HÄR, HÄR och HÄR och så HÄR också.

Det här inlägget postades i 1. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s