Avslutat uppdrag som ordförande

Avslutat uppdrag som ordförande i Österåkersmoderaterna, (för denna gång kanske jag ska tillägga).
Det har varit fantastiskt roligt att få vara ordförande under dessa fyra år. Jag har lärt mig mycket och samtidigt haft roligt dels i vår egen förening men också genom alla de kontakter jag haft möjlighet att knyta tillsammans med andra ordförande i staden, länet och Sverige.

I mars 2006 blev jag tillfrågad om jag ville bli ordförande i föreningen dagen före eller om det vara samma dag som årsmötet skulle hållas. I alla fall tvekade jag inte utan tackade ja till uppdraget men insåg också att jag inte skulle kunna klara av uppgiften utan en kunnig och erfaren vice ordförande som då var Åke Sundling. Åke hade kontroll på all formalia och av honom har jag lärt mig mycket under dessa fyra år.
Att vara ordförande och valledare ett vallår var en verklig utmaning men det var värt det. Vi ökade med 5 (fem!) mandat från 12 till 17 mandat! Ambitionen är naturligtvis att söka förtroendet hos så många väljare att vi även detta val ökar våra mandat.
Det som också underlättat mitt uppdrag avsevärt har varit den kontakt jag har haft med länsförbundet och Sverker Erikssons stab som alltid varit tillgängliga med svar och service.
Sorligt är det förståss när denna tid nu är förbi inte minst med tanke på alla kontakter men jag ser med glädje och tillförsikt fram emot den kommande valrörelsen som moderaternas list-etta.

Än en gång tack för förtroendet under dessa år och all lycka till Kenneth Netterström som nyvald ordförande och den nyvalda styrelsen för moderaterna i Österåker. Med det fokus och den energi som avspeglar sig hos ledamöter och presidium kommer vi långt.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Avslutat uppdrag som ordförande

 1. Ping: Moderaterna i Österåker » Blog Archive » Avslutat uppdrag som ordförande - Gratulerar Kenneth Netterström

 2. David F skriver:

  Att vara Moderaternas listetta är väl knappast fy skam!

  Nu skall vi tänka på hur otroligt viktigt det är överhuvudtaget att Alliansen vinner Riksdagsvalet i september, för då finns det en chans till att somliga inser vilket – på det hela taget – bra jobb regeringen trots allt gjort under krisår.

  Tack för ikväll!

  Mvh,

  David F (vovven tackar för allas hälsningar)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s