Även (s) gillar VÅR arbetslinje

Politikerbloggen skriver idag om den senaste SIFO-undersökningen som visar att sympatierna för den moderata politiken ökar och också finns bland (S) väljare! Hör och häpna:

Undersökningen visar bland annat att 64 procent av de socialdemokratiska väljarna anser att arbetsviljan ökar mer med lägre skatt på arbete än med höjd a-kassa.

 Jobbskatteavdraget har givit mer pengar i plånboken till alla. Det är inte högre bruttolön som sätter mer mjölk på bordet sa Fredrik Reinfeldt förra helgen men det gör lägre skatter!

För en undersköterska handlar det om en extra månadslön per år. En HEL månadslön! Detta är frihet, detta ger frihet at själv kunna välja. Ofta är det kvinnor som innehar de lägre lönerna och kanske lika ofta är det kvinnor som är ensamstående med barn. Det ar varit svårt at få ekonomin att gå hop många gånger och med den moderata paradfrågan Jobbskatteavdraget har det blivit betydligt mycket mer frihet för låg och medelinkomsttagare.

Låt oss få fortsätta på den inslagna banan, fortsätta med skattelättnader för dem det betyder mest, låg- och medelinkomsttagare.

Kontrollera ditt jobbskatteavdrag sedan Anders Borg tillträdde och hur mycket mer du fått i plånboken. HÄR

Det här inlägget postades i 1. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Även (s) gillar VÅR arbetslinje

  1. Ping: en del undrar kanske; vad är skillnaden? « (M)ichaela's

  2. Ping: Igen tycker (S) som vi!!! « (M)ichaela's

  3. Jimmy skriver:

    Mycket välskrivet.
    En sak som vänster-retoriker ofta glömmer är att det inte är politikernas pengar det handlar om. Skatt är faktiskt löntagarnas pengar, och det är väl självklart att man alltid skall sträva efter att ta ut så lite skatt som möljigt och låta folk få behålla så mycket som möjligt av SINA pengar. Vi har sagt att vi ska ha en fungerande välfärd på en viss nivå, och då ska vi ta ut skatt som motsvarar kostnaderna. Allt annat ska de som tjänar sina egna pengar behålla.

    Höyres ungdomsförbund har en kul kampanjknapps-pin: ”Låt socialisterna slösa sina egna pengar”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s